Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

κ. Γιασημάκη..........δείξε μου τον φίλο σου

Η επιλογή της φωτογραφίας δική μας
Διαβάζοντας στο έντυπο «στον παλμό της κοινωνίας» μια συνέντευξη αλλά και άρθρα του κυρίου Γιασημάκη θέλω μέσα από αυτόν εδώ τον χώρο να εκφράσω σκέψεις και απορίες που μου δημιουργήθηκαν.

Κύριε Γιασημάκη για την ιστορία, αφού μάλλον για άλλον λόγο δεν σας ενδιαφέρει, σας θυμίζω ότι η χώρα μας περνάει την

χειρότερη ίσως περίοδο της ιστορίας της από την κακή πολιτική, την εξουσία πάντα την είχαν άλλα κέντρα, των δύο κομμάτων που εναλλάσσονταν στην κυβέρνηση.

Ο καθ΄όλα έντιμος κύριος Β. Οικονόμου όπως γνωρίζεται έχει υπηρετήσει σαν βουλευτής αλλά και σαν στέλεχος το ένα από τα δύο αυτά κόμματα το πα.σο.κ. Έχει επομένως αποδεχτεί, χειροκροτήσει, ψηφίσει για πολλά χρόνια την πολιτική Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαντωνίου και τόσους άλλους που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι.

Αλλά και μετά την διαγραφή του από το πα.σο.κ. αφού επανεξελέγη βουλευτής με την ΔΗΜΑΡ στήριξε ένθερμα την καταστροφική για τον τόπο και τον λαό, αλλά πετυχημένη για τα διαπλεκόμενα, και το Δ΄ Ράιχ, πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, άντε να μην τον αδικώ και του Κουβέλη. Εσείς κ. Γιασημάκη τα προσπερνάτε όλα αυτά και σε ένα άρθρο σας λέτε οτι σας τιμά η εμπιστοσύνη που σας δείχνει ο κ. Οικονόμου, εγώ σας θυμίζω την παροιμία <Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι>.

Στην συνέντευξη σας αναφέρεστε εντελώς επιγραμματικά στην οικονομική κρίση και το μνημόνιο. Γιατί άραγε; Δεν γνωρίζεται τι και ποιος φταίει; Δεν θέλετε να στοχοποιήσετε κόμματα και πολιτικές γιατί εσείς και στελέχη σας πιστεύεται σε αυτά; Η γιατί και δεν θέλετε να δυσαρεστήσετε πιθανούς ψηφοφόρους χαϊδεύοντας αφτιά προς κάθε κατεύθυνση;

Ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιασημάκη που δεν παίρνει για ψηφοθηρικούς λόγους σαφή θέση απέναντι στα προβλήματα και τα αίτια που τα προκαλούν αν εκλεγεί το πολύ πολύ να κάνει καλύτερη διαχείριση όλων όσων αφορούν τον Δήμο, είναι πολύ δύσκολο όμως, αδύνατον θα έλεγα, να κάνει τις ουσιώδεις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, αφού πάντα θα υποκλίνεται στα συμφέροντα αυτών που έχουν πίσω τους πολλούς σταυρούς.

 Και ένα τελευταίο: Με το να κατηγορείτε τον κ. Οικονομάκο για τις αναθέσεις και τα πανηγύρια αλλά να δέχεστε στον συνδυασμό σας στελέχη του που μέχρι εχθές τα επικροτούσαν ή  και τα συνυπόγραφαν όλα αυτά, προσβάλετε την νοημοσύνη μας και δείχνετε ότι μόνο η καρέκλα σας ενδιαφέρει….

Πολιτικό ήθος και πολιτική ευθιξία κ. Γιασημάκη….ΜΗΔΕΝ.



Αυλώνας 30\01\2014
Γ. Γεωργιάδης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου